Tallers de curta durada


Aquests tallers estan pensats per un públic de totes les edats  i  que hi  pugui participar molta gent. Cada participant pot estar entre 15 i 20 minuts per a fer la seva peça.  La durada del taller pot ser de  2, 3 o 4h. Es poden fer a l’aire lliure 

Taller  de construcció de globus aerostàtics: En aquest taller els nens construeixen globus aeroestàtics a partir de globus de festa, gomets i cinta decorativa de diferents colors segons la creativitat de cadascú.

Taller de nassos: El nen escollirà  en una caixa plena de nassos de cartró de diferents formes i mides, un nas, li posarà la goma i el pintarà segons la seva creativitat.

Taller de titelles de dit: Cada participant pintarà i vestirà amb paper de colors, una titella de dit que prèviament  haurà  escollit en una caixa plena de titelles de diferents personatges. Cada nen la pintarà segons la seva pròpia creativitat.
 
Taller màscares EVA: El taller es tracta de que cada nen a través d’una plantilla de cartolina d’un personatge que ell haurà triat, la ressegueixi amb un bolígraf sobre un full de paper Eva. Un cop ja l’ha dibuixat la retallarà i enganxarà les diferents capes d’Eva segons el model i  la seva pròpia creativitat.

Taller d’ulls: Aquest taller pretén a través del reciclatge d’oueres fer ulls postissos, que els nens  retallaran, li posaran una goma i se’ls podran posar. Aquest taller és molt senzill però molt efectista, ja que és molt divertit quan els nens se’l posen.

Taller de planetes: En aquest  taller  els nens  construeixen  planetes a partir de  globus de festa  i folrant-los amb paper de seda de colors, segons la creativitat de cadascú.

Taller cartró: Els participants al  taller  folra’n peces de cartró de tot tipus (mascares, figures cotxes, animals, etc), amb paper de seda de manera que combinin els colors segons la creativitat de cadascú


Taller de mascares petites: Cada nen pinta una mascara que prèviament  haurà  escollit en una caixa plena de  màscares de diferents personatges. Cada nen la pintarà segons la seva  creativitat.

Taller de joguines amb materials reciclats: En aquest taller els participants deixen anar la seva imaginació, construint: io-ios, baldufes i jocs voladors