EL TALLER



Em dedico principalment a treballar amb el cartró pedra, fibra de vidre i altres materials de reciclatge. Des de fa  anys faig reproduccions en cartró pedra de figures populars, restauració de peces antigues i modernes, construcció de tot tipus de peces de disseny original, gegants i caps gròsos personificats, tant per botigues, encàrrecs o clients particulars. Al mateix temps i compaginant-ho amb la feina del taller participo en exposicions, fires, dono classes  a particulars i a diferents Centres Culturals, sobre diferents tècniques i els materials que hi estan relacionats.


EL CARTRÓ PEDRA

La tècnica del cartró pedra, (modelatge en fang, motlle, cartró) és la meva tècnica preferida. No és una tècnica nova inventada avui dia. Emmotllar i donar forma al cartró, paper de diari, paper craft, etc és una pràctica que s’utilitza des de fa molts anys a moltes cultures. 
El cartró, un material  molt senzill i econòmic,  ens permet, a partir de diferents processos, obtenir resultats increïbles, molt expressius i molt creatius. Es poden fer tot tipus de peces tant decoratives com utilitàries. Naturalment, no tots els cartrons són iguals ni tots els cartrons es podem treballar de la mateixa manera, tampoc tots els cartrons es poden estovar amb l’aigua i donar-los  forma. Hem d’utilitzar cartrons que siguin emmotllables.